Modele thonjsh me tipsa

Në kategoritë Tona të ndryshme në dyqanin tonë të thonjëve do të gjeni produktet e ëndërruara për thonj, lloje të ndryshme të thonjëve, dizenjime [Arredime për sallone thonjsh dhe kozmetikë. Ju do të merrni nga ne të gjitha, nga një burim. S`ka rëndësi nëse Ju bëni vetë dizenjime thonjsh, në shtëpi ose në ndonjë sallon, Dmth në fushën e pedikyrit APO kujdesit ndaj këmbëve, Ju NUK do të Doni të hiqni doré më nga shumë Produkte. Ju tashmë keni një përvojë të Gjerë dhe trajnim të mirë në fushën e dizenjimit të thonjëve? Mrekulli, Mund të të filloni punën menjëherë. Hapni PSH një sallon për dizenjimin e thonjëve me markat e liçensuara si American Line, Vylet Nails ose euro-Line. Ose bëhuni shef i një salloni thonjsh ambulant, një salloni ambulant pë kujdesin e këmbëve, i një shkolle trajnuese, si një këshillues për manikyrë dhe thonj artificialë të një salloni bukurie, si parukier ose Partner en ligne i produkteve Tona, dhe llogarisni kohën që duhet përkushtuar familjes dhe profesionit. NUK dëshironi TI modeloni më thonjtë me xhel, por favorizoni teknikën me akrilikë për thonj artificialë, e CILA mban PA problème për shumë javë, PA u prishur? Atëherë do të gjeni në dyqanin tonë të dizenjimittë thonjëve të gjitha produktet që Ju nevojiten, nëse dëshironi të bëni vetë thonjtë. Nga Llak thonjsh në shumë ngjyra Deri Tek fshirësit e manikyrave, fshirëse të dizenjimit të thonjëve und Solicion dezinfekaut për çdo Thua Dmth. Xhel për thonj, këshilla për thonj, Penela, Celeta, aparate, pajisje dhe Tasa Bosh Deri Tek zbukurime për thonj, ne Ju ofrojmë një gamë të pasur gjërash. Në dyqanin në Internet të DEMVSO do të gjeni dizenjim thonjsh, xhel për thonjtë dhe thonjtë artificiale UV Sete xhelesh fillestarë PSH ofrojmë paketa të PLOTA për Teknika të ndryshme të modelimit të thonjëve. Thonjë perfektë të magjishëm, me UV-Xhel dhe Xhel me ngjyrë.

LED-xhel si tremper-OFF gel, llak për modelim, xhelatinë, xhel pastrues për thonj artificialë, llak thonjsh me UV dhe xhel të freskët DEMVSO shkurtojnë kohën e forcimit nga 30 bis 60 Sekonda. Këtë avantazh duhet t`a vlerësojnë Edhe klientët tuaj. Cili modèle thonjsh Ju pelqeu me shume? 😍 ♥ ️ @slaywithlulu 🦋 në dyqanin tonë Ju gjeni për çdo teknikë modelimi, xhele të thjeshta dhe të Mira për t`u përpunuar, motive dhe likide. Edhe për manikyrët ne Kemi gjithçka për t`Ju ofruar, çfarë është aktualisht në modë. Përveç këshillave për thonjë artificialë dhe korrektorët në formë manikyri, në gamën tonë të Gjerë do të gjeni Produkte për një modelim Kreativ thonjsh, xhela LED për thonj perfektë, pajisje për thonj artificialë si thonj të llakosur, me Spote zbukurime, furçë për thonj me akrilik si Edhe gjithçka që duhet për thonj me Stil francez. Përveç kësaj Ju do të gjeni në dyqanin tonë maquillage, kozmetikë, Produkte për flokun dhe Trupin, parfume, zbukurime për thonj artificialë dhe piercing. Në dyqanin tonë të thonjëve Kemi në dizpozicion arredime për sallonet tuaja – që nga aparatura të veçanta Deri në Komplete arredimesh. Entuziazmi juaj për dizenjimin e thonjëve, manikyrët dhe pedikyrët është Kaq i madh saqë hobin tuaj do dëshironi t`a ktheni në profusion dhe do të dëshironi të planifikoni hapjen e një Biznesi? Urime të përzemërta për këtë Vendim.